Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Προσευχή για τους αρρώστους


Αυτή η προσευχή είναι επίσης διαθέσιμες σε αυτές τις γλώσσες: Αγγλικά - ισπανικά.

Αντικαθίστανται οι λέξεις «άρρωστο άτομο» για το όνομα του προσώπου που προσεύχεται για. Χρησιμοποιήστε αυτή την προσευχή για να ζητήσουν θεία θεραπεία για τους άνδρες και τις γυναίκες.


Ο Ιεχωβά, ο Θεός που θεραπεύει.

Παρακαλώ δεχθείτε προσευχή μου εξ ονόματος αυτού άρρωστη. Το σώμα της χρειάζεται θεραπεία σας.

Η ιστορία δείχνει ότι δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για σας.

Ο βασιλιάς Εζεκίας ήταν κοντά στο θάνατο. Προσευχήθηκε για εσάς και μπορείτε να τον ακούσει. Θα τον θεράπευσε. Μπορείτε έδωσε πολλά χρόνια της ζωής.

Παρακαλούμε να την θεραπεύσει όταν είναι υπάκουος με τις οδηγίες σας. Αυτό μου θυμίζει Νεεμάν. Ο διοικητής του στρατού. Εκείνος υπάκουσε και έλαβαν θεραπεία σας.

Θα ήθελα να βρεθεί ένα πρόσωπο με τη δύναμη της επούλωσης σας. Ένα άτομο, όπως ο Ηλίας. Προσευχήθηκε για το γιο του μια γυναίκα χήρα. Το αγόρι αναβίωσε. Παρακαλούμε να φέρετε ένα άτομο σαν αυτό να προσευχηθεί για αυτήν.

Στον Ψαλμό 41: 1-3 κάνατε όμορφες υποσχέσεις. Αυτές οι υποσχέσεις είναι για καλούς ανθρώπους. Παρακαλώ δώστε τη δύναμή της. Διατήρηση της γιατί είναι άρρωστη.

Παρακαλούμε να την πείσει να παραμείνει ταπεινός. Μην την αφήσετε να σφάλουν σαν βασιλιά Ασά. Ο βασιλιάς ήταν άρρωστος. Ο ίδιος δεν ζήτησε τη βοήθειά σας και αυτός βαμμένα.

Θα ήθελα επίσης να ευλογεί τους γιατρούς. Ευλογώ τα άτομα που φροντίζουν γι 'αυτήν. Ας τους αφήσουμε να λάβουν όλα σοφία σας. Βοηθήστε τους να προσδιορίσει την αιτία της ασθένειας.

Ο Θεός, την βοηθήσει να καταλάβετε ποιοι είστε. Βοήθειά της για να ταπεινώσει υμίν. Μην την αφήσετε να υποφέρουν από την καταστροφή του σώματός της.

Ευλογώ την ψυχή και το μυαλό του αυτή την άρρωστη γυναίκα. Μπορεί η πίστη της είναι ισχυρή. Η δύσπιστο δεν θα λάβουν θεραπεία αφής σας.

Παρακαλούμε να της δώσει ένα καλό πνεύμα. Ξέρω ότι αυτό θα βοηθήσει να ξεπεραστεί η ασθένειά της.

Θα την επισκεφθούν. Δώσε μου σοφά λόγια να της μιλήσω. Χρειάζεται πίστη. Παρακαλώ βοηθήστε με να φέρει ελπίδα στη ζωή της.

Θέλω να την ευλογεί. Δώσε μου τους πόρους για να βοηθήσει να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Λόρδος, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη ζωή μου. Θέλω να τη χρίσει με λάδι. Παρακαλούμε να θεραπεύσει το σώμα της με το χρίσμα σας.

Ιησού, πιστεύω στη δύναμη του μεγάλου ονόματός σας. Θα βάλω τα χέρια μου πάνω στους αρρώστους. Δηλώνω ότι θα ανακτήσει την υγεία της. Αφήστε αυτό να συμβεί για τη δόξα του ονόματός σας.

Άγιο Πνεύμα, την βοηθήσει να καταλάβει. Ο Ιησούς πήρε ήδη τις αδυναμίες της. Ο Ιησούς έφερε αρρώστιες της. Βοηθήστε να πιστέψει σε αυτό για να θεραπευτούν.

Παντοδύναμος ο Ιησούς παρακαλώ ακούει αυτή την προσευχή για τους αρρώστους.

Διάβασα για την εξουσία σας στο Mark 6. Λέει ότι οι άνθρωποι άγγιξε τα σύνορα των ρούχων σας. Έλαβαν θεραπεία. Αφήστε την να το αγγίξει. Αφήστε την ιαματική δύναμη σας να ρέει. Επαναφορά άρρωστο σώμα της.

Ελάτε Ιησού, θεία θεραπευτής. Περπατήστε μέσα από το δωμάτιο όπου αναπαύεται. Πάρτε μακριά όλα ασθένεια και την αρρώστια από αυτήν.

Εξετάσουμε και να δούμε την κατάστασή της. Θέλει το άγγιγμα του χεριού σας. Θα το έκανε αυτό για τη μητέρα του Πέτρου στο νόμο.

Ο Ιησούς, η Γραφή λέει ότι πολλοί άρρωστοι άνθρωποι ήρθαν σε σας. Μπορείτε να επουλωθεί. Παρακαλούμε να κάνουν το ίδιο για αυτό το πρόσωπο.

Παρακαλούμε να την θεραπεύσει όταν σας πλησιάζει. Προσεύχομαι ότι θα σας ακολουθήσει πάντα όπου κι αν πάτε.

Είναι σε αναμονή για σας. Έχετε συμπόνια και να θεραπεύσει την ασθένεια από αυτήν.

Πατέρας Θεός, μπορεί υπεραξία σας να γίνει στο σώμα και την ψυχή της.

Στο όνομα του Ιησού,

Αμήν.






Είμαι ευτυχής που προσευχόταν "Προσευχή για τους αρρώστους"!

Τώρα σας καλώ να κάνετε μια άλλη προσευχή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό προσευχή.
Αυτή η προσευχή θα ωφελήσει την αιωνιότητα σας.

Παρακαλούμε ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο:

Προσευχή της σωτηρίας



Τι γνώμη έχετε για αυτή την προσευχή;

Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Σας ευχαριστούμε!


Προσευχή για τους αρρώστους. Εμπνευσμένη σε αυτούς τους στίχους της Βίβλου: ΓΕΝΕΣΙΣ 48:1 - ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ 13:21-37 - SAMOUHL A 30:11-13 - ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Α 17:7-24 - ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ B 5:1-14 - ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ B 20:1-6 - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ Β 16:12-14 - ΗΣΑΪΑΣ 10:12-18 - ΗΣΑΪΑΣ 33:24 - ΨΑΛΜΟΙ 41:1-3 - ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ 18:14 - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 4:23 - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 8:14-17 - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 10:8 - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 12:15 - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 14:14 - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 14:35 - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 15:30 - ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 25:36-44 - ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ 1:32 - ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ 6:5-6 - ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ 6:13 - ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ 6:56 - ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ 16:17-18
Αγία Γραφή - Εικόνες: άρρωστος

1 σχόλιο:

  1. Αν είστε άρρωστος προσθέσετε αίτημα προσευχής σας.
    Παρακαλώ γράψτε τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε μια ερώτηση ή μια καλή και εποικοδομητική σχόλιο εδώ.