Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

10 σύντομες προσευχές Χριστουγέννων

Εδώ θα βρείτε μια καλή συλλογή σύντομων Χριστουγεννιάτικων προσευχών που μπορείτε να προσευχηθείτε για οικογενειακό δείπνο, με φίλους, σε εκκλησία, ομάδες μελέτης της Βίβλου ή ακόμα και να μοιραστείτε με κάποιον που χρειάζεται τον Θεό.

Οι προτάσεις είναι καταχωρημένες για να σας βοηθήσουν να βρείτε ποια από αυτές σας αρέσει. Διαβάστε όλα και επιλέξτε αυτό που αγγίζει περισσότερο την καρδιά σας.

10 σύντομες προσευχές Χριστουγέννων
Ελεύθερα να συμμετάσχετε σε δύο ή περισσότερα από αυτά, όπως επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε σε αυτή την ευκαιρία και οι άνθρωποι που θα σας ακούσουν προσεύχονται.

Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι όλες αυτές οι προσευχές εμπνέονται από στίχους και στίχους από τη Βίβλο.

Εντάξει, αυτή είναι η πλήρης συλλογή ...

#1
"Ο Θεός

Σας ευχαριστώ για το σχέδιο σωτηρίας σας, γιατί στη Μαρία εμφανίζονται τα σημάδια της εξαιρετικής σας δουλειάς. έγινε αντιληπτή παρθένα και γέννησε έναν γιο.

Αμήν"


Με βάση Isaías 7:14

________________

#2
"Ο Θεός

Σας ευχαριστούμε επειδή γεννήθηκε ένα παιδί, μας δώσατε τον γιο σας. και ο τομέας είναι πάνω από τον ώμο του. Το όνομά του είναι Admirable Counselor, Ισχυρός Θεός, Εμμανουήλ, Αιώνιος Πατέρας και Πρίγκιπας Ειρήνης.

Αμήν."


Με βάση Isaías 9:6

________________

#3
"Ο Θεός

Σας συγχαίρουμε γιατί οργανώσατε την οικογένεια όπου θα γινόταν ο γιος σου ο Ιησούς, έτσι ώστε να βρίσκεται έξω από το Κόσμο του Ισραήλ. Αν και γεννήθηκε σε μια ταπεινή φάτνη, η καταγωγή του προέρχεται από τον ίδιο τον βασιλιά Δαβίδ.

Αμήν."


Με βάση Isaías 11:1

________________

#4
"Ο Θεός

Σας ευχαριστώ για την πόλη της Βηθλεέμ, επειδή αν και ήταν μικρή μεταξύ των οικογενειών του Ιούδα, ο αρχηγός του Ισραήλ βγήκε από αυτό. της οποίας η προέλευση είναι αρχαία από τις ημέρες της αιωνιότητας.

Αμήν."


Με βάση Miqueas 5:2

________________

#5
"Ο Θεός

Είμαστε ευτυχείς σήμερα! Δίνουμε φωνές γιορτής! Ιδού, ο Βασιλιάς μας ήρθε να ζήσει ανάμεσα στην ανθρωπότητα. Ήταν δίκαιος, νικηφόρος και ταπεινός.

Αμήν."


Με βάση Zacarías 9:9
________________

#6
"Ο Θεός

Θεέ, ευχαριστώ για τον Ιωσήφ και τη Μαρία, που υπακούσαν στο σχέδιό σας να γεννήσετε έναν γιο. Ιησού, ο οποίος θα σώσει όλους όσους πιστεύουν σ 'Αυτόν.

Αμήν."


Με βάση Mateo 1:18-21

________________

#7
"Ο Θεός

Σας ευχαριστώ επειδή η Παρθένος Μαρία συνέλαβε ένα παιδί, γέννησε έναν γιο. Σύμφωνα με τη σειρά που τους έδωσε ο άγγελος Γαβριήλ, τον αποκαλούσαν Εμμανουήλ, που σημαίνει "ο Θεός είναι μαζί μας".

Αμήν."


Με βάση Mateo 1:22-25

________________

#8
"Ο Θεός

Σας ευχαριστώ για τους σοφούς της Ανατολής, γιατί είναι ένα ιστορικό μήνυμα για τη σημασία της γέννησης του Ιησού. Αυτοί οι άνδρες ήρθαν στο Ισραήλ ζητώντας πού ήταν ο βασιλιάς των Εβραίων, επειδή είδαν το αστέρι του και ήρθαν να τον προσκυνήσουν. Δόξα σε εσένα, κύριε!

Αμήν."


Με βάση Mateo 2:2

________________

#9
"Ο Θεός

Σας ευχαριστούμε επειδή, ενώ οι τρεις σοφοί από την Ανατολή κοιμόντουσαν, τους μιλούσες στα όνειρα και τους προειδοποίησα να επιστρέψουν στις χώρες τους με ένα άλλο μονοπάτι. αφού ο βασιλιάς Ηρώδης είχε κακά σχέδια εναντίον του Σωτήρα του μωρού.

Αμήν."


Με βάση Mateo 2:9-12

________________

#10
"Ο Θεός

Σας ευχαριστώ για τον άγγελο Γαβριήλ, ο οποίος δήλωσε: «τίποτα δεν θα είναι αδύνατο για τον Θεό».

Αμήν."


Με βάση Lucas 1:26-37

Καλό πράγμα που έχετε κάνει αυτές τις 10 σύντομες προσευχές Χριστουγέννων!.

Αλλά αν αυτή είναι η πρώτη φορά που προσεύχεστε στο Θεό, τότε θέλω να σας καλέσω να κάνετε μια άλλη προσευχή. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ προσευχή.

Αυτή η προσευχή όχι μόνο θα ευλογεί το παρόν σου, αλλά και το μέλλον σου, ακόμα και την αιωνιότητά σου. κάνετε σήμερα ...

Molitva #1


_____________________

Μουσική


_____________________

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Τι πιστεύετε για αυτές τις 10 σύντομες προσευχές Χριστουγέννων?

Παρακαλούμε γράψτε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε μια ερώτηση ή μια καλή και εποικοδομητική σχόλιο εδώ.