Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Χριστουγεννιάτικη προσευχή για την οικογένεια

Μια εξαιρετική παράδοση για την περίοδο των διακοπών είναι να κάνει μια προσευχή Χριστουγέννων για την οικογένεια.

Σε αυτή την προσευχή θα βρείτε την ευκαιρία να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, διάφορα διάσημα βιβλικά αποσπάσματα που συνδέονται με τη γέννηση του Ιησού.

Χριστουγεννιάτικη προσευχή για την οικογένεια
Αυτοί οι στίχοι είναι: Ησαΐας 7:14, Ησαΐας 9: 6, Ζαχαρία 9: 9, Μίχα 5: 2, Ματθαίος 1:21, Λουκάς 1:37, Λουκάς 2: 10-11, Λουκάς 2: 13-14, Ιωάννης 3 : 16 και Γαλάτες 4: 4-5.

Μοιραστείτε μια γραμμή αυτής της προσευχής με κάθε μέλος της οικογένειάς σας, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να είναι μέρος.

Εντάξει, προσεύχεστε έτσι ...

"Ουράνιος Πατέρας

Πόσο μεγάλη είναι η αγάπη σου!

- Σας ευχαριστώ για το σχέδιο σωτηρίας σας, επειδή στη Μαρία το σημάδι της υπέροχης δουλειάς σας ήταν εμφανές. που ήταν παρθένος και γεννήθηκε γιος.

- Σας ευχαριστούμε επειδή γεννήθηκε ένα παιδί, μας δώσατε τον γιο σας. και ο τομέας είναι πάνω από τον ώμο του. Το όνομά του είναι Admirable Counselor, Ισχυρός Θεός, Εμμανουήλ, Αιώνιος Πατέρας και Πρίγκιπας Ειρήνης.

- Είμαστε ευτυχείς σήμερα! Δίνουμε φωνές γιορτής! Ιδού, ο Βασιλιάς μας ήρθε να ζήσει ανάμεσα στην ανθρωπότητα. Ήταν δίκαιος, νικηφόρος και ταπεινός.

- Θεέ, ευχαριστώ για τον Ιωσήφ και τη Μαρία, που υπακούσαν στο σχέδιό σου να γεννήσεις έναν γιο. Ιησού, ο οποίος θα σώσει όλους όσους πιστεύουν σ 'Αυτόν.

- Σας ευχαριστώ για τον άγγελο Γαβριήλ, ο οποίος δήλωσε: «τίποτα δεν θα είναι αδύνατο για τον Θεό».

- Δοξάζω, Κύριε, γιατί τα καλά σου νέα για τη σωτηρία μας γεμίζουν με χαρά.

- Δόξα στον Θεό στο ύψιστο, και στη γη ειρήνη ανάμεσα στους ανθρώπους της καλής θέλησης!

- Πόλη της Βηθλεέμ, αν και είσαι μικρός ανάμεσα στις οικογένειες του Ιούδα, ο αρχηγός του Ισραήλ βγήκε από εσένα. της οποίας η προέλευση είναι αρχαία από τις ημέρες της αιωνιότητας.

- Ω, πόσο μεγάλη είναι η αγάπη σας για ολόκληρο τον κόσμο, ότι δώσατε στον μονογενή Υιό σας έτσι ώστε όποιος πιστεύει σ 'αυτόν να μην χαθεί πλέον έχει αιώνια ζωή.

- Ο γιος σου Ιησούς γεννήθηκε στην τέλεια εκπλήρωση του χρόνου. Γεννήθηκε από μια γυναίκα, γεννήθηκε κάτω από το νόμο, γεννήθηκε για να εξαγοράσει όλους, γεννήθηκε για να υιοθετηθεί, γεννήθηκε έτσι ώστε σήμερα είμαστε και τα παιδιά σας.

Ω, πόσο μεγάλη είναι η αγάπη σου!

Αμήν".


_____________________

Καλό πράγμα που κάνατε αυτή την προσευχή των Χριστουγέννων για την οικογένεια!.

Αλλά αν αυτή είναι η πρώτη φορά που προσεύχεστε στο Θεό, τότε θέλω να σας καλέσω να κάνετε μια άλλη προσευχή. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ προσευχή.

Αυτή η προσευχή όχι μόνο θα ευλογεί το παρόν σου, αλλά και το μέλλον σου, ακόμα και την αιωνιότητά σου. κάνετε σήμερα ...

Molitva #1

_____________________

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Τι πιστεύετε για την προσευχή των Χριστουγέννων για την οικογένεια?

Παρακαλούμε γράψτε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε μια ερώτηση ή μια καλή και εποικοδομητική σχόλιο εδώ.